ISO kurser i Danmark2020 har været en særdeles udfordrende år for mange brancher og virksomheder. Det har blandt andet medført nye arbejdsgange, mere hjemmearbejde, samt et øget fokus på digitalisering. Det har hos nogle virksomheder også betydet, at kurser og opkvalificering er blevet udskudt eller taget digitalt i stedet. Men netop i en tid præget af COVID-19, er det ekstra oplagt at udnytte tiden til opkvalificering og dermed blive klar til 2021.

Du kan stadig booke vores kurser

Det fortsat muligt at booke plads på vores almindelige kurser. Vi følger alle de gældende retningslinjer og afholder kun kurser i små hold og med god afstand og hygiejne. I tilfælde af at et kursus ikke kan holdes fysisk som planlagt, vil det i stedet blive afholdt digitalt som live-streaming.

Vi følger COVID-19 retningslinjerne

Feicon kursuscenter følger myndighedernes retningslinjer ift. COVID-19.

Som deltager på et af vores mange specialiserede kurser indenfor ledelsessystemer kan du være helt tryg ved, at vi sørger for at overholde myndighedernes retningslinjer. På alle vores kurser sørger vi blandt andet for:

  • At begrænse antallet af kursister
  • At booke større kursuslokaler end vi plejer
  • Sikre tilstrækkelig afstand mellem alle deltagere
  • At der er masser af håndsprit tilgængeligt
  • At rengøringen intensiveres
  • At forplejningen serveres efter de gældende anbefalinger

Tag dit ISO-kursus som et online selvstudie

Hos Feicon har vi gjort en stor indsats for, at tilbyde flere af vores populære ISO-kurser i digitalt format. Det betyder at du hos os har mulighed for, at tage dine kurser indenfor ledelsessystemer som online selvstudie kurser. Disse kan gennemføres hvor og hvornår det passer ind, uanset om du sidder på kontoret, derhjemme eller et andet sted. Vi har fået rigtig god feedback på disse kurser, fra de der allerede har gennemført dem.

Vi arbejder desuden på at opgradere kvaliteten af vores digitale tilbud, både i form af kursernes indhold og sammensætning, samt at øge kvaliteten i billede og lyd ved hjælp af bedre udstyr og herudover en ny kursusplatform. Feicon er altså helt på forkant med denne udvikling og investerer aktivt i den.

online ISO kurser

Udvalget af online ISO-kurser

Vores 1-dags kurser er til de der ønsker et introducerende kendskab til ledelsesstandarderne og 2-dages kurserne er til de der skal foretage intern audit i virksomheder.

Vi arbejder løbende på at udvide udvalget af vores online selvstudie kurser. Følg os på LinkedIn for at blive holdt opdateret.

Feicons online kurser

Anmeldelser fra kursister på vores online selvstudie kurser

“Jeg har været rigtig positivt over opstillingen af kurset. Du giver en forståelig gennemgang. Gode og overskuelige powerpoint der får det vigtige med. Jeg er godt tilfreds og har lært en masse, og det er formuleret så det er til at forstå. Jeg synes det er rigtig godt, at du husker at sige at hvilken paragraf det er fx. 7.3, 8 eller hvad du nu taler om.” – Pernille

“Fantastisk at dette er en mulighed online og jeg synes det fungerer rigtig godt 🙂 Jeg vil til enhver tid fremhæve at jeg har fået ligeså meget ud af dette online-forløb som et fysisk forløb.” – Anette

“Du gør det nemt, forståeligt og overskueligt at forstå ISO 9001 – endda for en som mig, som ikke har et konkret eksempel at forholde mig til. Jeg kan bestemt anvende mange af metoderne og tankerne senere hen, så det vil jeg gerne takke dig for. Det er super fedt at få en dybere forståelse af ISO 9001, og kan godt forstå at du har så mange tilbagevende kunder/kursister.” – Marta