Online selvstudie kursus – tag det hvor og hvornår det passer dig

ISO 14001 Driftsmodul

FÅ DET OVERORDNEDE INDBLIK I ISO 14001 DRIFTSMODUL.
ISO 14001 DRIFTSMODULET TAGET SOM EN OVERBYGNING PÅ VORES GRUNDLÆGGENDE KURSER.


ISO 14001 driftsmodul

ISO 14001 driftsmodul

Om kurset

Dette online selvstudie kursus i ISO 14001 driftsmodul giver dig et overordnet indblik i miljøstandardens drift. Det vil sige – du lærer her de dele af miljøstandarden, som ikke er en del af HLS. Kurset fungerer som en overbygning på vores introduktionskurser og intern auditor kurser. Det skal forstås således, at hvis du eksempelvis har taget et 2 dages kursus i kvalitet, K2, kan du tage dette kursus, så du nu har en fuld intern audit miljøuddannelse.

ISO 14001 driftsmodul kurset foregår som selvstudie – du kan tage det hvor og hvornår det passer dig. Med vores online kursus i miljøledelsesstandardens drift, bliver du i stand til selvstændigt at planlægge, eksekvere og følge op på auditaktiviteter i din virksomheds miljøledelsessystemer. Du bliver altså klædt på til at sikre organisationens strategier, ISO 14001 krav og lovkrav. Vi fastholder den samme høje kvalitetsstandard i online selvstudierne, som i den almindelige klasseundervisning.

Kurset er estimeret til at vare 2 timer. Kurset består af 4 lektioner, og indeholder både undervisningsvideoer og opgaver.

Indhold

 • Overordnet gennemgang, tolkning og øvelser vedrørende standarden DS/EN ISO 14001 driftsmodul samt Annex SL, Appendix 3, High Level Structure

Tilmeld kursus

Du kan købe adgang til ISO 14001 driftsmodul kurset direkte her på hjemmesiden. Kort efter betaling modtager du login til vores digitale kursuscenter.

ISO 14001 driftsmodul

Kursistens udbytte

 • ISO 14001 driftsmodul giver dig en forståelse af miljøledelsesstandarden krav
 • Du lærer at omsætte standardernes krav til praktisk anvendelse

Virksomhedens udbytte

 • Reduktion af miljøpåvirkning

 • Fokus på bæredygtighed

 • Løbende miljømæssige forbedringer

 • Overholdelse af miljølovgivning

 • Imødekomme interessenters krav

Hvordan foregår et online selvstudie kursus hos os?

Du køber et ISO 14001 driftsmodul kurset via vores hjemmeside, hvorefter du får adgang til vores kursusside. Når du har fået adgang, vil du blive guidet gennem de forskellige moduler, som løses ét efter ét. Da online selvstudie kurserne er automatiserede, er der kun begrænset mulighed for kontakt til underviser undervejs i forløbet. Vi tilbyder dog mailkorrespondance efter behov, så eventuelle spørgsmål kan besvares. 

Når du har gennemført kurset, fremsendes kursusbeviset.

Undervisningen består af flere elementer:

 • Undervisning, hvor underviser filmes med anvendelse af PowerPoint og Flipover til at forklare væsentlige elementer af standarden
 • Undervisning, hvor underviser taler via PowerPoint
 • En række opgaver af spændende og kreativt omfang

Kursets målgruppe

Alle medarbejdere.

ISO 14001 driftsmodul kurset bygger på – og afrunder – vores grundkurser, og forudsætter dermed at du har gennemført et sådan kursus først (eksempelvis ISO 9001, ISO 14001 eller ISO 45001).

Pris pr. Person

2.200 kr. plus moms (2.750 kr. inkl. moms).

"Jeg har været rigtig positivt over opstillingen af kurset. Du giver en forståelig gennemgang. Gode og overskuelige powerpoint der får det vigtige med. Jeg er godt tilfreds og har lært en masse, og det er formuleret så det er til at forstå. Jeg synes det er rigtig godt, at du husker at sige at hvilken paragraf det er fx. 7.3, 8 eller hvad du nu taler om."
- Pernille

"Fantastisk at dette er en mulighed online og jeg synes det fungerer rigtig godt 🙂 Jeg vil til enhver tid fremhæve at jeg har fået ligeså meget ud af dette online-forløb som et fysisk forløb."
- Anette

"Du gør det nemt, forståeligt og overskueligt at forstå ISO 9001 - endda for en som mig, som ikke har et konkret eksempel at forholde mig til. Jeg kan bestemt anvende mange af metoderne og tankerne senere hen, så det vil jeg gerne takke dig for. Det er super fedt at få en dybere forståelse af ISO 9001, og kan godt forstå at du har så mange tilbagevende kunder/kursister."
- Marta

LektionEstimeret tidsforbrug
Kursusintroduktion
1a. Din underviser10 minutter
1b. Praktiske bemærkninger om kurset10 minutter
Specifikke miljøkrav i ISO 14001
2. Særskilte miljøkrav65 minutter
Opgave 125 minutter
Kursusafslutning
5. Kursusevaluering
6. Kursusbevis
Tid i alt anslået2 timer

Andre kurser

Foruden audtering afholder vi en række andre kurser indenfor ISO-standarder, både som selvstudie og med fremmøde.

Bedste evalueringer

Feicon har markedets bedste kursus-evalueringer og mest tilfredse kursister.
t

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller forespørgsler.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål og svar

Kan man opstarte driftsmodul kurset når man vil?
Ja, du bestemmer selv hvornår du vil opstarte kurset og hvornår du vil tage de forskellige lektioner. Da der ikke er tale om live undervisning, har du fuld frihed til at passe det ind i din egen kalender som du ønsker det.
Ved køb af et online selvstudie kursus hos Feicon får du adgang med det samme.

Hvor længe er kurset tilgængeligt?
Kurset er som udgangspunkt tilgængeligt i 6 måneder fra købet. Såfremt du får brug for det, kan vi forlænge denne periode uden ekstra omkostninger.

Hvad betyder det at kurset varer en halv dag, 1 dag eller 2 dage?
Det er udelukkende et estimat på hvor lang tid det tager at fuldføre kurset. Du behøver ikke at gennemføre det sammenhængende samme dag, så hvis du vil dele det op over noget tid har du rig mulighed for det.

Får jeg udleveret et kursusbevis ved fuldførelse af kurset?
Ja. Når du har fuldført kurset får du mulighed for at få tilsendt et kursusbevis til din mail.

Er online selvstudie kurser ligeså gode som de almindelige kurser?
Ja, Feicons online selvstudie kurser er rent fagligt ligeså gode som vores almindelige kurser med personligt fremmøde, da det er det samme undervisningsindhold og høje kvalitet.

Hvilke tekniske krav er der til kurserne?
Vi anbefaler at du benytter en computer og en rimelig internetforbindelse. Derudover kræver det ikke noget konkret. Du kan i praksis godt se kursusvideoerne fra en telefon, men grundet den lille skærm, anbefaler vi at du benytter en computer, eller tablet.

Modtager jeg en faktura efter købet?
Ja, du modtager en faktura for købet på din mail, lige efter købet.

Hvilke betalingsmuligheder er der?
Ved Feicons online selvstudie kurser har du mulighed for at betale med Visa, MasterCard og American Express, hvorved du får adgang med det samme. Såfremt du ønsker at betale via faktura, bedes du rette henvendelse til info@feicon.dk

Er der fortrydelsesret på online selvstudie kurset?
Nej. Da der er tale om et digitalt produkt som du får adgang til med det samme, bortfalder fortrydelsesretten i forbindelse med købet.

Må jeg dele kurset med en kollega?
Nej. Adgangen til online selvstudie kurset er en personlig adgang og må ikke deles med andre, hverken delvist eller i sin helhed. Såfremt I er mange der ønsker at tage kurset samtidigt kan I kontakte os for et konkret tilbud.

Er der mulighed for at stille spørgsmål undervejs i kurset?
Ja, du har mulighed for at stille spørgsmål til underviser undervejs i kurset. Har du tekniske problemer, er der også mulighed for at kontakte vores tekniker hvis kontaktinformationer også er tilgængelige inde på kurset.

Audtering – online selvstudie kursus 

ISO 14001 driftsmodul

Feicon har mere end 25 års erfaring med ISO-kurser, rådgivning og certificeringer

Feicon ApS er som den eneste certificeret efter ISO 9001, 14001, 45001 og 49001 (CSR-certificeret). Det er DIN sikkerhed for rådgivning og undervisning i TOP klasse.

Vi har en pædagogisk tilgang til vores kurser og formår at gøre et emne som ISO 9001 kvalitetssystemer spændende og interessant.

Vi har markedets bedste kursus-evalueringer og mange tilbagevendende kursister.

ISO 45001 intern audit kurset - jeres vej til et godt arbejdsmiljø