Poul Steen Feilberg

Jeg har 27 års erfaring med at hjælpe store og små virksomheder inden for kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøledelse samt samfundsmæssigt ansvar, CSR. Fra 2003 til 2020 arbejdede jeg som akkrediteret lead auditor for DNV inden for kvalitet, miljø, EMAS og arbejdsmiljø.

Med min uddannelsesmæssige baggrund som erhvervspædagogisk lærer og økonom, EMM, mini MBA og erhvervscoach er jeg i stand til med indføling og empati at nå ud til mange forskellige personlighedstyper. Mine evner som pædagogisk formidler har givet vore kursister rigtig gode oplevelser på kurserne, og de udtrykker stor begejstring i evalueringerne, se eksempelvis:

Finduddannelse.dk

Om os

Feicon ApS er en konsulentvirksomhed med speciale i ISO ledelsessystemer, forretningsudvikling og coaching omkring ledelse og strategi. Vi rådgiver om implementering, vedligeholdelse og udvikling af forskellige ISO standarder, og vi afholder via Feicon Kursuscenter online e-learning kurser, åbne kurser og virksomhedstilrettede kurser. Vi har samarbejdet med DNV om undervisnings- og auditopgaver fra 2003 til 2020.

Vores speciale er

  • ISO 9001 Kvalitet
  • ISO 14001 Miljø
  • ISO 45001 Arbejdsmiljø
  • DS 49001 Samfundsmæssigt ansvar, CSR

Mere om os – Firmaet blev under navnet PF Consult stiftet af Poul Feilberg januar 1996. I 2006 blev PF Consult omdannet til et anpartsselskab under navnet Feicon ApS.

Pr. 1. januar 2018 består Feicon af 1 fastansat virksomhedskonsulent og en deltids sekretær/bogholder. Vi har desuden 5 akkrediterede konsulenter/auditorer som underleverandører til større opgaver og kurser.

Firmaet tegnes af hovedaktionær Poul Feilberg.

Feicon ApS er certificeret efter 9001 og 14001 standarderne af Avancert A/S.

Samarbejdspartnere

Notisum logo
om os

“Det er mit mål at gøre ledelsessystemerne enkle, brugervenlige og gennemsigtige, så alle i organisationen kan forstå dem og se en mening med dem”

Implementering og vedligeholdelse

Implementering og vedligeholdelse

Fokus sat mod enkelhed og brugervenlighed i ledelsessystemet. Ledelsessystem skal give værdi. Det skal være et praktisk værktøj for hele organisationen.

Kurser

Kurser

På højeste niveau faciliterer konsulenten ledelsen til at identificere virksomhedens identitet, mission, vision, værdier og menneskesyn.

ISO-certificeringer

Certificeringer

Vi hjælper jer med at gennemgå, beskrive og optimere jeres væsentligste arbejdsgange, så produktiviteten, kvaliteten og kundetilfredsheden stiger.