Online selvstudie

Flere af vores ISO kurser udbydes nu i digitalt format, som online selvstudie – du kan tage det hvor og hvornår det passer dig. Vi arbejder på at udvide udbuddet.

Fordelene ved online selvstudie hos Feicon

25 års erfaring

300+ kursister

Højeste kursisttilfredshed

Pædagogiske kurser

Tag kurset i dit eget tempo

ISO online selvstudie kurser

Kvalitetsledelse

Introduktion

Online selvstudie 1

Kvalitetsledelse

Intern auditor

Online selvstudie 1

Miljøledelse

Introduktion 

Online selvstudie 1

Miljøledelse

Intern auditor

Online selvstudie 1

Auditering

Grundlæggende kursus

Online selvstudie 1

Kvalitetsledelse

Driftsmodul

Online selvstudie 6

Miljøledelse

Driftsmodul

Online selvstudie 6

Risikoledelse

ISO 31000

Online selvstudie 6

Arbejdsmiljøledelse

Introduktion

Online selvstudie 6

Arbejdsmiljøledelse

Intern auditor

Online selvstudie 6

ISO Online selvstudie kurser

med høj indlæringsgrad

Feicon Kursuscenter blev etableret i 2009 i samarbejde med DNV (nu DNVGL), hvor Feicon afholdte alle DNV’s kurser.

Selv om samarbejdet med DNV om afvikling af åbne kurser nu er ophørt, opretholder vi det samme meget høje kvalitetsniveau som tidligere – og vi er certificeret på det! Nu kan vi også tilbyde flere af vores eftertragtede kurser som online selvstudie kurser.

Instruktørerne er erfarne undervisere, og har en baggrund som akkrediterede auditorer hos DNVGL. Vores online selvstudie kurser afholdes digitalt og kan tages hvor og hvornår det passer en. 

Kursistudtalelser

Online selvstudie 11

Anette Kristensen

ISO 9001 (online selvstudie)

“Fantastisk at dette er en mulighed online og jeg synes det fungerer rigtig godt 🙂 Jeg vil til enhver tid fremhæve at jeg har fået ligeså meget ud af dette online-forløb som et fysisk forløb.”

Online selvstudie 12
Online selvstudie 11

Haraldur H. S.

ISO 9001

“Fantastisk godt kursus, som gav et yderst godt overblik over ISO 9001:2015, og om fremgangsmåden til Interne Audits. Kursus lederen er meget erfaren og giver meget gode råd/værtøjer ifm. forståelsen af ISO 9001, og forberedelse/håndtering af interne audits.”

Online selvstudie 12
Online selvstudie 11

Susanne Knudsen

ISO 9001

“Underviseren har en formidabel evne til at formidle en tung tekst, så den bliver let at opfatte. Han forstår desuden at skabe en god atmosfære med sit vid og sin humor.”

Online selvstudie 12

FAQ - Ofte stillede spørgsmål og svar

Kan man opstarte kurset når man vil?
Ja, du bestemmer selv hvornår du vil opstarte kurset og hvornår du vil tage de forskellige lektioner. Da der ikke er tale om live undervisning, har du fuld frihed til at passe det ind i din egen kalender som du ønsker det.
Ved køb af et online selvstudie kursus hos Feicon får du adgang med det samme.

Hvor længe er kurset tilgængeligt?
Kurset er som udgangspunkt tilgængeligt i 6 måneder fra købet. Såfremt du får brug for det, kan vi forlænge denne periode uden ekstra omkostninger.

Hvad betyder det at kurset varer en halv dag, 1 dag eller 2 dage?
Det er udelukkende et estimat på hvor lang tid det tager at fuldføre kurset. Du behøver ikke at gennemføre det sammenhængende samme dag, så hvis du vil dele det op over noget tid har du rig mulighed for det.

Får jeg udleveret et kursusbevis ved fuldførelse af kurset?
Ja. Når du har fuldført kurset får du mulighed for at få tilsendt et kursusbevis til din mail.

Er online selvstudie kurser ligeså gode som de almindelige kurser?
Ja, Feicons online selvstudie kurser er rent fagligt ligeså gode som vores almindelige kurser med personligt fremmøde, da det er det samme undervisningsindhold og høje kvalitet.

Hvilke tekniske krav er der til kurserne?
Vi anbefaler at du benytter en computer og en rimelig internetforbindelse. Derudover kræver det ikke noget konkret. Du kan i praksis godt se kursusvideoerne fra en telefon, men grundet den lille skærm, anbefaler vi at du benytter en computer, eller tablet.

Modtager jeg en faktura efter købet?
Ja, du modtager en faktura for købet på din mail, lige efter købet.

Hvilke betalingsmuligheder er der?
Ved Feicons online selvstudie kurser har du mulighed for at betale med Visa, MasterCard og American Express, hvorved du får adgang med det samme. Såfremt du ønsker at betale via faktura, bedes du rette henvendelse til info@feicon.dk

Er der fortrydelsesret på online selvstudie kurset?
Nej. Da der er tale om et digitalt produkt som du får adgang til med det samme, bortfalder fortrydelsesretten i forbindelse med købet.

Må jeg dele kurset med en kollega?
Nej. Adgangen til online selvstudie kurset er en personlig adgang og må ikke deles med andre, hverken delvist eller i sin helhed. Såfremt I er mange der ønsker at tage kurset samtidigt kan I kontakte os for et konkret tilbud.

Er der mulighed for at stille spørgsmål undervejs i kurset?
Ja, du har mulighed for at stille spørgsmål til underviser undervejs i kurset. Har du tekniske problemer, er der også mulighed for at kontakte vores tekniker hvis kontaktinformationer også er tilgængelige inde på kurset.