Online selvstudie

Flere af vores ISO kurser findes nu også i digitalt format som online selvstudie du kan tage hvor og hvornår det passer dig. Vi arbejder på at udvide udbudet.

Fordelene ved online selvstudie hos Feicon

24 års erfaring

300+ kursister

Højeste kursisttilfredshed

Pædagogiske kurser

Tag kurset i dit eget tempo

Online selvstudier indenfor ISO

Kvalitetsledelse

Introduktion

Online selvstudie 1

Kvalitetsledelse

Intern auditor

Online selvstudie 1

Miljøledelse

Introduktion

(Kommer snart)

 

Miljøledelse

Intern auditor

(kommer snart)

Online selvstudie kurser indenfor ISO med høj indlæringsgrad

Feicon Kursuscenter blev etableret i 2009 i samarbejde med DNV (nu DNVGL), hvor Feicon afholdt alle DNV kurser.

Selv om samarbejdet med DNV om afvikling af åbne kurser nu er ophørt, opretholder vi det samme meget høje kvalitetsniveau som tidligere, og vi er certificeret på det! Og nu kan vi også tilbyde flere af vores eftertragtede kurser som online selvstudie.

Instruktørerne er alle meget erfarne undervisere, og de er alle auditorer hos DNVGL. Vores online selvstudie kurser afholdes digitalt og kan tages hvor og hvornår det passer en. 

Kursistudtalelser

Online selvstudie 3

Anders Klitgaard

ISO 9001 og 14001

“Jeg har været på kursus i ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015 hos Feicon ApS. Jeg var nybegynder indenfor dette men med Poul Feilberg som instruktør blev det gjort let forståeligt og jeg havde stort udbytte af kurset. Der var en stor grad af hands on indlagt ligesom der var mulighed for at bringe egne firmarelevante spørgsmål i spil.”

Online selvstudie 4
Online selvstudie 3

Haraldur H. S.

ISO 9001

“Fantastisk godt kursus, som gav et yderst godt overblik over ISO 9001:2015, og om fremgangsmåden til Interne Audits. Kursus lederen er meget erfaren og giver meget gode råd/værtøjer ifm. forståelsen af ISO 9001, og forberedelse/håndtering af interne audits.”

Online selvstudie 4
Online selvstudie 3

Susanne Knudsen

ISO 9001

“Underviseren har en formidabel evne til at formidle en tung tekst, så den bliver let at opfatte. Han forstår desuden at skabe en god atmosfære med sit vid og sin humor.”

Online selvstudie 4