Om os

Feicon ApS er en konsulentvirksomhed med speciale i ISO ledelsessystemer, forretningsudvikling og coaching omkring ledelse og strategi. Vi rådgiver om implementering, vedligeholdelse og udvikling af forskellige ISO standarder, og vi afholder via Feicon Kursuscenter åbne kurser og virksomhedstilrettede kurser. Vi har siden 2002 samarbejdet med DNVGL om undervisnings- og auditopgaver.

Vores speciale er

  • ISO 9001 Kvalitet
  • ISO 14001 Miljø
  • OHSAS 18001 Arbejdsmiljø
  • ISO 27001 Informationssikkerhed
  • DS 49001 Samfundsmæssigt ansvar, CSR

Firmaet blev under navnet PF Consult stiftet af Poul Feilberg i 1996. I 2006 blev PF Consult omdannet til et anpartsselskab under navnet Feicon ApS.

Pr. 1. april 2017 består Feicon af 1 fastansat virksomhedskonsulent og en sekretær/bogholder. Vi har desuden 5 DNV akkrediterede konsulenter/auditorer som underleverandører til større opgaver og kurser.

Firmaet tegnes af hovedaktionær Poul Feilberg.

Feicon ApS er certificeret efter 9001, 14001, 18001 og 49001 standarderne.

Implementering og vedligeholdelse

Fokus sat mod enkelhed og brugervenlighed i ledelsessystemet. Ledelsessystem skal give værdi. Det skal være et praktisk værktøj for hele organisationen.

Kurser

På højeste niveau faciliterer konsulenten ledelsen til at identificere virksomhedens identitet, mission, vision, værdier og menneskesyn.

Certificeringer

Vi hjælper jer med at gennemgå, beskrive og optimere jeres væsentligste arbejdsgange, så produktiviteten, kvaliteten og kundetilfredsheden stiger.

Poul Steen Feilberg

Poul Steen Feilberg

Poul har mange års erfaring med at hjælpe store og små virksomheder med at udvikle sig inden for kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljø- ledelse. Han har via dette arbejde ligeledes opnået stor erfaring som akkrediteret lead auditor for DNV-GL. Arbejdet har ført ham tæt på mange mennesker, der i deres hverdag kæmper med at få enderne til at nå sammen i deres arbejdsliv.

Med sin uddannelsesmæssige baggrund bla. som erhvervspædagogisk lærer og økonom, EMM, mini MBA og erhvervscoach er Poul i stand til med indføling og empati at nå ud til mange forskellige personlighedstyper. Pouls evner som pædagogisk formidler har givet vore kursister rigtig gode oplevelser på kurserne, og de udtrykker stor begejstring i evalueringerne, eksempelvis via Finduddannelse.dk.

“Det er mit mål at gøre ledelsessystemerne enkle, brugervenlige og gennemsigtige, så alle i organisationen kan forstå dem og se en mening med dem”